LUCASWEG 10,2031 BE Haarlem06 - 41 00 59 57

Onderhoud & Reparatie

Betrouwbaarheid

 

DE DEFINITE HIERVOOR BIJ AMH: DE JUISTE KENNIS, DE JUISTE GEREEDSCHAPPEN, HET JUISTE KARAKTER.

PROFESSIONEEL

 

dIT UIT ZICH IN DE PROFESSIONELE KENNIS EN DE LANGE WERKERVARING .Een VOORBEELD HIERVAN IS DAT WE AF EN TOE ZELFS AUTO'S REPAREREN DIE DOOR ERKENDE AUTO-DEALERS(!) NIET GEREPAREERD KUNNEN WORDEN.

DOELTREFFEND

 

Door de professionele werkwijze en een uitstekend geordende professionele werkplaats kan er uiterst doeltreffend de juiste reparatie uitgevoerd worden.

eERLIJK

 

HIERDOOR WAARBORGEN WE DE HOGE KLANTTEVREDENHEID. EERLIJKHEID DUURT BIJ ONS HET LANGST.

 

 

 

 

oRiGINEEL

 

bIJ VERVANGING VAN EVENTUELE ONDERDELEN TIJDENS EEN SERVICE-BEURT WORDEN ALLEEN ORGINELE ONDERDELEN GEBRUIKT TENZIJ UITDRUKKELIJK DOOR DE KLANT WORDT MEDEGEDEELD. WEL WIJZEN WIJ ER DAN OP DAT DIT TEN KOSTE GAAT VAN DE KWALITEIT, DE BETROUWEBAARHEID EN DE DUURZAAMHEID VAN DE AUTO.

 

 

 

 

De juiste specialist voor u.

Bij Automotive Haarlem

ook wel AMH genoemd, kunt u terecht voor alle soorten merken auto's. Echter is AMH ook een uitstekende VAG-Groep-specialist. Dit wil zeggen dat wij specialist zijn voor de merken VW, Audi, Seat en Skoda.
Naast de juiste kennis als VAG-specialist hebben wij ook de juiste diagnose-apparatuur om uw auto betrouwbaar te repareren en te onderhouden.

 

Offerte

aanvragen


Voordat er wordt begonnen met het onderhoud of de reparatie aan uw auto, krijgt u na een professionele diagnose van ons een duidelijke offerte. Pas na de goedkeuring van de offerte door de klant, wordt er begonnen aan de service-beurt.

 

Aanvragen