LUCASWEG 10,2031 BE Haarlem06 - 41 00 59 57

Over Ons

Over ons

Na 23 jaar werkervaring als betrouwbare all-round autotechnicus, waarvan een aantal jaren succesvol gewerkt te hebben als erkend eerste autotechnicus bij de grootste VW- en Audi- dealer van Noord-Holland, was de tijd rijp om mijn ambities waar te maken. Vanuit de levensvisie om altijd respectvol met mensen om te gaan, heb ik mijn bedrijf opgestart.
Hiervan uitgaand staat naast respect voor de (behoeften) van de klant ook eerlijkheid bovenaan.
De combinaties van professionaliteit, respect en eerlijkheid staan centraal bij Automotive Haarlem. Ik ben ervan overtuigd dat dit de enige vruchtbare basis is voor een succesvol bedrijf EN een succesvol leven.
Graag heet ik u van harte welkom bij Automotive Haarlem!

 

Welied Dogramaci

 

 

De juiste specialist voor u.

Bij Automotive Haarlem

ook wel AMH genoemd, kunt u terecht voor alle soorten merken auto's. Echter is AMH ook een uitstekende VAG-Groep-specialist. Dit wil zeggen dat wij specialist zijn voor de merken VW, Audi, Seat en Skoda.
Naast de juiste kennis als VAG-specialist hebben wij ook de juiste diagnose-apparatuur om uw auto betrouwbaar te repareren en te onderhouden.

 

Offerte

aanvragen

Voordat er wordt begonnen met het onderhoud of de reparatie aan uw auto, krijgt u na een professionele diagnose van ons een duidelijke offerte. Pas na de goedkeuring van de offerte door de klant, wordt er begonnen aan de service-beurt.

 

Aanvragen